Aziz Aiman note : Your 1 - 6 month old of life in this world



Note to Aziz Aiman ( Adik), 
12th September 2014 , 9.54am

# Assalamualaikum adik, if you read this probably adik da besar, 
of coz bila adik tengok, mesti adik akan malu malu.. (^_^)

hehe orang dulu dulu dia tulis surat untuk anak dia or dairy, tapi ibu different.. this is my dairy .. i will use this medium untuk compile all adik and abang memory and all note ibu untuk anak anak ibu... memang ramai akan baca... but you know if one day ibu takde di dunia.. blog nie and orang orang yang membacanyer akan menyampaikan pada anak2 ibu what my notes to you k... i believe you father is my no 1 fan... heheh  if ibu da takda nanti, adik boleh la baca n tengok all your memory and note for you  dalam blog nie  banyak kali k.... if this blog still ada di alam maya nanti...

 adik nie la rupa adik masa baby taw... so this picture is from adik keluar dari perut ibu sampai la adik umur 5 bulan.. you growing so perfect.. even adik tahu adik ada kekurangan kan..? but believe me.. jangan sekali kali adik rasa takut or malu k...my doa always with you.. you know who are you... seee adik you're sooo cute and hensem masa baby.. i believe sekarang adik memang hensem kan... hehehe
so adik enjoy seeing your self when you're baby... but ingat jadi orang yang kuat and jangan sesekali merasa rendah diri atas kekurangan adik tu k....

sorry la ibu nie bukan jenis suka buat album album or apa.. so this note and blog khas untuk adik...hehe 


Bye adik... see you in other notes k... 

ibu always love you  and my doa always with you sayang.. 





the first day you born in this world adik.. so perfect 



your 1 month cranky...

you love to being like this.. you know...

and you always cute and handsome all the time...

this when you falling sick and being hospitalized for 1 week sayang...




video
your cute face!!! make me melting all the time




ok see you in other notes k sayang
love you adik





1 comments:

  1. nnt bila adik dah besar ..mesti terharu bila baca coretan mama :)

    ReplyDelete

 
Copyright © Nadira Ismail | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in