Letter to My Ginger Bread Man


To:
My Ginger Bread Man a.k.a Mr. Aish Ilman
Bilik Utama Ibu Ayah
Menumpang Katil Ibu Ayah
Shah Alam, Malaysia

From: 
Ibu 
Rumah Ibu dan Ayah
Shah Alam, Malaysia

Per: Mesej untuk Ginger Bread Man

Merujuk perkara di atas,

Ginger Bread Man dah besar da kan nak..tak lama lagi nak masuk dua tahun da.. sekejap je masa berlalu.. ibu masih ingat macam mana rasa sakit melahirkan ginger bread man nie.. 

Ibu love you soooooo much sayang.. nanti bila da besar kan.. jadi anak yang soleh  yer...
Jadi orang yang berguna k..nanti bila besar jadi guardian untuk your adik adik k.. especially adik aziz.. sapa buli dia kat sekolah.. kamu buli orang tu balik k... n be a strong brother k...

Ginger Bread Man nanti bila da besar  boleh la teman ibu gi pasar beli ikan.. ayam ...
lepas tu teman ibu bawak keta amik ayah.. amik adik.. lepas tu kiter buat cake sama sama kat dapur nanti.. kiter buat semua benda sama sama k..

so remember this... i'm always love you and always doa untuk kamu supaya kamu di lindungi dan di berkati... luv you to the maxxxxxx sayang..

muahhhhh xoxo...


Yang menyayangi mu

Ibu kamu



video


video


maaf la kalau yang baca tu rasa merapu n meraban kan..

till next entry !!

0 comments:

Post a Comment

 
Copyright © Nadira Ismail | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in