Bye 2014, welcome 2015

Assalamualaikum

Hi


Agak lama tak berupdate dalam nie kan..
nad rasa tak terlambat if i review for 2014, still in new year mood lagi kan... hihihihi

Bagi nad tahun 2014 banyak dugaan dan cabaran yang happen.. 
banyak perancangan yang di rancang untuk tahun 2014 tak terlaksana..sebab terpregnantkan aziz.. tapi takpe dah rezeki Allah S.W.T nak bagi kan... selain tu, suami pun dalam keadaan yang tak sihat. memang tertangguh semua perkara... 

Hope tahun 2015 nie dapat la terlaksana semua perancangan yang tertangguh tu..
Eh tersangat banyak la..n ada 2 3 project yang nak buat.. project nak mengisi masa lapang and project menambah pendapatan.. vacation plan lagi..  heheeh.. banyak tu... 

Hope 2015 be good to me !!!!!!!!!




 
Copyright © Nadira Ismail | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in