Segmen "Meh Sally Nak Review"

Assalamualaikum

Ya Allah first time nak try join segmen review nie... sesiapa yang nak join boleh join segmen yang di buat oleh salah seorang blogger sally samsaiman.

macam mana nak join segmen nie.. senang je..



korang boleh klik link nie untuk join segmen by Sally ' meh sally nak review'

kat bawah nie nad sertakan syarat - syarat untuk join segmen nie

Syarat-syaratnya:
  1. Follow blog Sally, Add To Circle Google+ Sally, Follow Twitter Sally, Follow Instagram Sally dan Like Fanpage Sally
  2. Buat satu entry bertajuk Segmen "Meh Sally Nak Review"
  3. Letak banner dan link kan ke entry ni.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen.
  5. Segmen ini akan berlangsung dari 20th-30th August 2015 (11.59 pm waktu Malaysia) 
Selamat bersegmen semua..

Thank you

 
Copyright © Nadira Ismail | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in