Tahun 2017 yang lebih positive!!!!!

Assalamualaikum semua..


Alhamdullilah, masih di panjangkan umur untuk merasai tahun 2017.
Lama dah tak update blog kesayangan niememang hari-hari rasa nak upload stori, nak share benda yang menarik kan.. tapi tu la.. masa tak sempat untuk update dalam blog nie.
Alhamdullilah, tahun nie nad dah habis belajar, so da kurang la satu kesibukkan tu.
tahun nie juga macam2 perancangan nad nak buat untuk diri sendir, untuk keluarga, untuk anak dan untuk dirah kitchen.

semoga segala angan2 tu dapat di kecapi tahun nie, semoga allah s.w.t mempemurahkan lagi rezeki nad dan keluarga.

insyaallah, akan lebih rajin untuk update blog nie,  hurm mungkin permulaan cerita tahun 2017 nie nad akan stori benda yang menarik untuk semua.

Insyallah, semoga tahun 2017 ini akan lebih bermakna dan lebih positig.

AMIN.....





0 comments:

Post a Comment

 
Copyright © Nadira Ismail | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in