Kemalasan yang melanda.....

ya allah.. betapa malas nyer aku sekarang nie nak hupdate blog nie... kat post tu berlambak draft yang belum disettlekan.. antaranya.. nak settlekan travelog bandung lagi...adoi... memang malas  sangat..
sebab lately nie badan tak berapa sihat.. plus sejak tak berkerjaya nie,  nad sangat bz ngan buat business online.. so memang takde masa nak hupdate blog nie.. takpe2.. give me sometime then i update k...

so mood malas sekarang, smbl melayan citer p.ramlee kat tv 2 nie... moh kiter layan lagu nie...(merapu di malam hari )


p/s- mood malas plus marah sebab orang tak hargai ape yang aku buat.. tension.....

1 comments:

  1. makneng follow sini
    jom follow makneng

    selamat berpuasa

    ReplyDelete

 
Copyright © Nadira Ismail | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in