Tahun 2017 yang lebih positive!!!!!

Assalamualaikum semua..


Alhamdullilah, masih di panjangkan umur untuk merasai tahun 2017.
Lama dah tak update blog kesayangan niememang hari-hari rasa nak upload stori, nak share benda yang menarik kan.. tapi tu la.. masa tak sempat untuk update dalam blog nie.
Alhamdullilah, tahun nie nad dah habis belajar, so da kurang la satu kesibukkan tu.
tahun nie juga macam2 perancangan nad nak buat untuk diri sendir, untuk keluarga, untuk anak dan untuk dirah kitchen.

semoga segala angan2 tu dapat di kecapi tahun nie, semoga allah s.w.t mempemurahkan lagi rezeki nad dan keluarga.

insyaallah, akan lebih rajin untuk update blog nie,  hurm mungkin permulaan cerita tahun 2017 nie nad akan stori benda yang menarik untuk semua.

Insyallah, semoga tahun 2017 ini akan lebih bermakna dan lebih positig.

AMIN.....





My wish list!!!

Assalamualaikum

well, im on air back... hew..hew..hew...

aku kan macam chipsmore.. sekejap ada sekejap takde..

well.. this year banyak betul plan yang tak menjadi.. memang frust tul!!

Since mengandung dan lepas bersalin, seriusly i have no time for my self.
which takde masa untuk bercuti, pamper my self, hang out with friends.. which i miss all the moment tu.. after deliver aish and aziz, kebanyakan masa nad more to anak2 dan suami. hari weekdays rutin harian pergi kerja dan balik kerja, lepas tu malam uruskan anak2 dan tido then next morning rutin yang sama sampai la jumaat, then weekend, my rutin kemas umah, balik kampung, n berjalan ke mall sahaja..

well, tak boleh la nak mengeluhkan, itu adalah lumrah perempuan yang dah jadi wife and mom.. so since past 3 years my activity adalah sama, i tak dapat nak penuhi my wish list..
banyak wish list yang nad nak penuhi, sebelum i jadi makin busy..

My wish list

1. Diving license
2. Umrah
3. Europe trip
4. travel around the world - will listed the place
5. have 6 kids (3 girl 3 boys)
6. build a house like kampung
7. bora bora island or maldives
8. degree - master - phd
9. bakers
10. have my own bakery shop and boutique
11. entrepreneur ( insyaallah, soon to be)
12.  being fulltime housewife
13. perform hajj
14. cuti cuti di malaysia, travel t)o each state
15. nak kurus.. from xxl to m ( hew.. hew..)
16. always update my blog ( nie selalu berlaku.. tapi tak pernah update pun)
17. learn swimming
18. coming soon.....

insyaallah if dipanjangkan umur, i'll try to achieve all my wish list nie.. doakan yer!!

* simpan this list here.. sebab senang nak tengok nanti..

Segmen "Meh Sally Nak Review"

Assalamualaikum

Ya Allah first time nak try join segmen review nie... sesiapa yang nak join boleh join segmen yang di buat oleh salah seorang blogger sally samsaiman.

macam mana nak join segmen nie.. senang je..



korang boleh klik link nie untuk join segmen by Sally ' meh sally nak review'

kat bawah nie nad sertakan syarat - syarat untuk join segmen nie

Syarat-syaratnya:
  1. Follow blog Sally, Add To Circle Google+ Sally, Follow Twitter Sally, Follow Instagram Sally dan Like Fanpage Sally
  2. Buat satu entry bertajuk Segmen "Meh Sally Nak Review"
  3. Letak banner dan link kan ke entry ni.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen.
  5. Segmen ini akan berlangsung dari 20th-30th August 2015 (11.59 pm waktu Malaysia) 
Selamat bersegmen semua..

Thank you

 
Copyright © Nadira Ismail | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in