My wish list!!!

Assalamualaikum

well, im on air back... hew..hew..hew...

aku kan macam chipsmore.. sekejap ada sekejap takde..

well.. this year banyak betul plan yang tak menjadi.. memang frust tul!!

Since mengandung dan lepas bersalin, seriusly i have no time for my self.
which takde masa untuk bercuti, pamper my self, hang out with friends.. which i miss all the moment tu.. after deliver aish and aziz, kebanyakan masa nad more to anak2 dan suami. hari weekdays rutin harian pergi kerja dan balik kerja, lepas tu malam uruskan anak2 dan tido then next morning rutin yang sama sampai la jumaat, then weekend, my rutin kemas umah, balik kampung, n berjalan ke mall sahaja..

well, tak boleh la nak mengeluhkan, itu adalah lumrah perempuan yang dah jadi wife and mom.. so since past 3 years my activity adalah sama, i tak dapat nak penuhi my wish list..
banyak wish list yang nad nak penuhi, sebelum i jadi makin busy..

My wish list

1. Diving license
2. Umrah
3. Europe trip
4. travel around the world - will listed the place
5. have 6 kids (3 girl 3 boys)
6. build a house like kampung
7. bora bora island or maldives
8. degree - master - phd
9. bakers
10. have my own bakery shop and boutique
11. entrepreneur ( insyaallah, soon to be)
12.  being fulltime housewife
13. perform hajj
14. cuti cuti di malaysia, travel t)o each state
15. nak kurus.. from xxl to m ( hew.. hew..)
16. always update my blog ( nie selalu berlaku.. tapi tak pernah update pun)
17. learn swimming
18. coming soon.....

insyaallah if dipanjangkan umur, i'll try to achieve all my wish list nie.. doakan yer!!

* simpan this list here.. sebab senang nak tengok nanti..

Segmen "Meh Sally Nak Review"

Assalamualaikum

Ya Allah first time nak try join segmen review nie... sesiapa yang nak join boleh join segmen yang di buat oleh salah seorang blogger sally samsaiman.

macam mana nak join segmen nie.. senang je..



korang boleh klik link nie untuk join segmen by Sally ' meh sally nak review'

kat bawah nie nad sertakan syarat - syarat untuk join segmen nie

Syarat-syaratnya:
  1. Follow blog Sally, Add To Circle Google+ Sally, Follow Twitter Sally, Follow Instagram Sally dan Like Fanpage Sally
  2. Buat satu entry bertajuk Segmen "Meh Sally Nak Review"
  3. Letak banner dan link kan ke entry ni.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen.
  5. Segmen ini akan berlangsung dari 20th-30th August 2015 (11.59 pm waktu Malaysia) 
Selamat bersegmen semua..

Thank you

Bye 2014, welcome 2015

Assalamualaikum

Hi


Agak lama tak berupdate dalam nie kan..
nad rasa tak terlambat if i review for 2014, still in new year mood lagi kan... hihihihi

Bagi nad tahun 2014 banyak dugaan dan cabaran yang happen.. 
banyak perancangan yang di rancang untuk tahun 2014 tak terlaksana..sebab terpregnantkan aziz.. tapi takpe dah rezeki Allah S.W.T nak bagi kan... selain tu, suami pun dalam keadaan yang tak sihat. memang tertangguh semua perkara... 

Hope tahun 2015 nie dapat la terlaksana semua perancangan yang tertangguh tu..
Eh tersangat banyak la..n ada 2 3 project yang nak buat.. project nak mengisi masa lapang and project menambah pendapatan.. vacation plan lagi..  heheeh.. banyak tu... 

Hope 2015 be good to me !!!!!!!!!




 
Copyright © Nadira Ismail | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in