My wish list!!!

Assalamualaikum

well, im on air back... hew..hew..hew...

aku kan macam chipsmore.. sekejap ada sekejap takde..

well.. this year banyak betul plan yang tak menjadi.. memang frust tul!!

Since mengandung dan lepas bersalin, seriusly i have no time for my self.
which takde masa untuk bercuti, pamper my self, hang out with friends.. which i miss all the moment tu.. after deliver aish and aziz, kebanyakan masa nad more to anak2 dan suami. hari weekdays rutin harian pergi kerja dan balik kerja, lepas tu malam uruskan anak2 dan tido then next morning rutin yang sama sampai la jumaat, then weekend, my rutin kemas umah, balik kampung, n berjalan ke mall sahaja..

well, tak boleh la nak mengeluhkan, itu adalah lumrah perempuan yang dah jadi wife and mom.. so since past 3 years my activity adalah sama, i tak dapat nak penuhi my wish list..
banyak wish list yang nad nak penuhi, sebelum i jadi makin busy..

My wish list

1. Diving license
2. Umrah
3. Europe trip
4. travel around the world - will listed the place
5. have 6 kids (3 girl 3 boys)
6. build a house like kampung
7. bora bora island or maldives
8. degree - master - phd
9. bakers
10. have my own bakery shop and boutique
11. entrepreneur ( insyaallah, soon to be)
12.  being fulltime housewife
13. perform hajj
14. cuti cuti di malaysia, travel t)o each state
15. nak kurus.. from xxl to m ( hew.. hew..)
16. always update my blog ( nie selalu berlaku.. tapi tak pernah update pun)
17. learn swimming
18. coming soon.....

insyaallah if dipanjangkan umur, i'll try to achieve all my wish list nie.. doakan yer!!

* simpan this list here.. sebab senang nak tengok nanti..

2 comments:

  1. insyaAllah..semoga tercapai nad ..:)

    ReplyDelete
  2. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete

 
Copyright © Nadira Ismail | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in