Apple Learning Al-Quran & Electronic Backseat Driver

Assalamualaikum

owh aish da de new toys...
hehe nak citer nie... last weekend the whole family kuar gi jalan2. actually kuar nak gi beli barang2 grocery and in same time ingat nak beli barang mainan aish.. sian tengok dia tak banyak mainan.. orang lain berbakul2 mainan.. tapi aish tak sampai suku bakul pun mainan dia...

last weekend kitaorang beli nie kat untuk aish...
Apple Learning Al-Quran


it's a good mainan for him and also good for his hearing... since dia baby lagi, da biasakan bagi dia mendengar ayat suci al-quran..
and lagu tido dia plak adalah.. zikir terapi diri.. so masa jalan2 ari tu.. terjumpa la this usefull thing for anak2 kiter.. Apple Learning Al- Quran.

Yang buat aku suka dengan benda nie.. sebab dia ada bacaan al-quraan.. walaupun tak the semua surah  al-quran ada but its good for baby nyer hearing kan.. and ada nasyid, ada azan, doa solat and banyak lagi..

aish sangat excited yer bila dia dapat benda nie.. asyik duk main jer..
selain dari tu.. waktu aish tido.. aku gantungkan kat buaian dia n bukak nasyid bagi dia dengar..
alhamdulliah.. dia tido gak.. aish memang suka kalau tido berbising nie.. lagi lena dia tido...
selain tu.. waktu jalan2 kalau nak bagi dia jangan aktif sangat, just gantung jer kat leher dia ( of coz with pemantauan yer.. takut terjerut plak leher nanti..) memang setakat nie dia suka n tak la lasak sangat..

korang boleh tengok details dia kat gambar nie.. dia ada inform apa jenis surah n ayat dalam apple learning nie.


sila klik gambar untuk tumbesaran yer



owh lupa plak nak citer.. harga nyer murah je aku beli.. RM30 jer...
n kite beli few box gak.. ingat nak bagi kat orang... n ada lebih lagi..

ada tiga kotak lebih

so sapa2 nak boleh la email kat kiter yer.. RM30 jer.. tak termasuk postage.. nanti nad bagi sekali ngan bateri k.. sebab terbeli plak bateri tu byk2( bateri giant je pun)

hehe


selain beli apple learning tu.. nad beli nie jugak



Electronic Back Seat Driver


huhu.. kenapa aku beli nie.. sebab si aish nie suka sangat nak kedepan bila naik keta yer...
kalau ke depan reti duk diam, tkpe gak.. nie tak .... keja dia asyik nak main stering jer... rimas kau...
tak dapat nak duk depan.. dia akn meraung cam kena pukul plak..

mula2 aku tak nak beli..

lepas tu bapa nyer insist gak suruh beli.. sebab dia kata susah hati nak bawak keta...aish asyik merengek je nak main stereng

so belikan la dia back seat driver nie..

haha masa mula2 pasang tu.. anak den memang cam jakun sikit.. 
mainan nie siap de bunyi break, bunyi enjin, bunyi lampu signal..
bagus la tuk bagi anak2 kiter nie supaya dia tak lasak...
kalau tak.. ya ampun... lasak bebenar..

so selepas beli... akhirnya dia nak duduk dalam car seat dia.. and hasil dari pembelian mainan nie.. jadi la seperti  di bawah




huhu baik anak ibu duduk dalam car seat yer..
thank la electronic backseat driver sebab menyelamatkan keadaan yer..

owh mainan nie nad beli RM30 gak.. 
murah kan... kat online nad tengok mahal plak...
nasib baik jumpa kedai yang murah..


so to mommy out there.. memang recommended beli this two toys untuk anak kiter.. 
especially yang Apple Learning Al-Quran

heheh sapa2 yang nak Apple Learning Al-Quran tu.. korang boleh email nad kat 

nadiraismail85@gmail.com

nad de extra 3 lagi apple tu...
sapa cepat dia dapat yer..

harga RM 30 tak termasuk postage taw...

hanya Apple Learning Al-Quran je taw..

heheh.. kalau ada sapa2 yang nak 2 mainan nie.. boleh la email nad..

rasanya minggu depan akan ke kedai tu lagi nakbeli barang mainan aish..
so boleh la belikan k....

pape email me taw...

tata... 

sharing is caring


thanks for reading this entry.

xoxo



13 comments:

  1. ekin nak apple tue wak
    tp, bulan nie cam x cukup je
    reserved dulu utk ekin leh x?

    ReplyDelete
  2. ekin.. boleh jer... nanti bila nak bagi taw la.. nie pun nad de dapat email few orang mintak nak belikan...
    nanti bila ekin nak.. just pm kat email taw
    nad taktaw nape my blog nie tak boleh nak reply ur msg...

    ReplyDelete
  3. sis..beli kat mane apple learning al-qurn tu? ingat nk p cari hujung minggu nie..

    ReplyDelete
  4. Sis, nk mintak tlg belikan electronic backseat driver 2pcs. ni no hp sy 013-9228581 (ape2 whatsapp @ wechat k)

    ReplyDelete
  5. sis, ade lagi apple learning al-quran ni..kalau ade lg please inform me

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tumpang lalu ye tuan rumah :)
      Saya ada jual Apple & Backseat Driver tu, RM30/pcs di https://www.facebook.com/parentsgotit

      Delete
  6. Replies
    1. Tumpang lalu ye tuan rumah :)
      Saya ada jual Apple & Backseat Driver tu, RM30/pcs di https://www.facebook.com/parentsgotit

      Delete
  7. Salam sis kat mana kedai beli ELECTRONIC BACKSEAT DRIVER..boleh bg address

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam. saya ada jual ELECTRONIC BACKSEAT DRIVER di http://www.amnicollections.com

      Delete
  8. Sis,u beli kt mana mainan murah2?

    ReplyDelete
  9. Assalammualaikum sis..tumpang tanye sis beli kt ner electronic backseat driver tu..tgk online mahal laa + postage lg..sy mmg tgh cari for my son..harap sis membantu..tq

    ReplyDelete

 
Copyright © Nadira Ismail | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in