:: Doily Paper::

hye dear... ari nie nad nak stori sikit pasal doily paper.. some of b2b tengah sibuk nak cari doily paper rite? especially doily paper berkaler.. ok kali nie nad nak review sikit kat mana boleh cari doily paper berkaler..after terbaca cik norida punya blog. ok tempat nie tak la besar mana, tapi memang nad jumpa doily paper kaler2 and ade few size... ok ada tak sesiapa taw nama kedai borong nama 2ply, nie laman web dia, and nie address dia



Klang:
30-42, Jln. Pasar Baru 3, 41050 Klang, Sel.

Tel: 03-3344 4222
Fax: 03 3344 7477

ok pada sesiapa yang duduk area klang or shah alam, probably dorang taw kedai nie.. location kedai nie berhampiran dengan klang prade and pasar borong klang... if korang dari kl keluar kat tol akhir ke klang, and amik jalan ke kiri (jalan menghala jusco bukit raja) and turn left, lepas tu akan jumpa satu tul tuk ke meru or kapar, lalu tol tu n bayar 0.60cents, after that terus susur ke kiri (menghala ke meru) and kat junction tu amik kiri and after that take 1st simpang ke kiri.. and you akan nampak pasar borong on your left, kat area pasar borong tu de shop lot.. kedai 2ply around that je.. just pusing2 je kat situ, location dia dekat corner... hehe hope korang paham cara nad explain, seriously i'm not good in direction.. kdang2 nad ade gak tersesat,

korang masuk je kat dalam 2ply tu and nanti korang akan nampak banyak giler barang2 tuk bakery.. just tanya sa kat situ mana doily paper, doily paper tu kalau tak silap.. dorang letak kat area counter pembayaran.. nie nad attach few doily paper yang sempat di snap...

murah kan.. harga just 4.90 jer.. dalam ade 250pcs


turquoise

merah menyala

shocking pink

green hornet :)

ini je yang nad sempat snap, actually de banyak lagi..but takut kena tangkap plak an.. masa nad gi tu de kaler hitam, silver, gold,and few color.. tak ingat plak... and dia de banyak size
so to future b2b.. apa lagi.. cepat la serang..

hi.. klik sini for more info on doily..klik sini
n sorry nad tak dapat nak tolong belikan yer...

XOXO
nadz

69 comments:

  1. terima kasih sangat2. mmg wedding saya doily nanti :)

    ReplyDelete
  2. omg omg omg... mmg kena g tengok nih.. thanks babe.. sukeeeeeee

    ReplyDelete
  3. nad!!! thanks for the info..nnt nk gi klang..klo sempat nk singgah situ :D

    ReplyDelete
  4. nice...i pun tgh cari gak..if u tlg belikan boleh kan?jauh plak klang tu..hihi..follow u dear..

    http://wnuruladila.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. dear...nk mtk tolong u belikan jugak boleh??
    hehehe...i kat jb la.jauh sgt nk pegi klang semata2 nk beli..huhu..

    email me k?
    malyn.mizzunderstood@gmail.com

    thanks dear.. =)

    ReplyDelete
  6. thanks dear..suka sgt..
    liza dh link =)

    ReplyDelete
  7. all: hehe nad cuma tolong je.. kebetulan jumpa an.. cepat2 la inform...

    mizzunderstood: nad dah email you... :)

    adilah: hehe.. kita dah follow you.. email me if you need help, my email nadiraismail85@gmail.com

    ReplyDelete
  8. salam nadira, nak mintak tolong belikan boleh? nnt kite email awk eh..
    anyway, tanks 4 da info..

    ReplyDelete
  9. kasut pink: hi.. email kat nad yer the details.. insyaallah.. if nad free. i'll help u to buy it... my email nadiraismail85@gmail.com....

    ReplyDelete
  10. wowwwwwwwwwwwww!!!cantekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
    tp jauh sgt kat klang,nak mintak u blikan boleh x?
    plshhhhhhhhhhh(wat muke ksian) hhuhuhuhuh...
    nadya kat kl..kat keramat,agak jauh nak gi klang tuh....

    ReplyDelete
  11. salam..nad..sy zaima.cantek sgt..tp jauhla..aritu suh tunang sy belikan..dia sesat smpi 3 jam..nak cr ..last2 xbeli..sdeih gile..nak mintak tlg nad belikan boleh..ni email sy..

    zaima4366@gmail.com..thanks lot!

    ReplyDelete
  12. nadya: boleh.. just email me.. nadiraismail85@gmail.com..

    zaima: i dah email you.. please check yer dear...

    ReplyDelete
  13. hye nad.. nak tanya.. doily ni ade yg saiz besar tak? say around 8 inch camtu ke..

    ReplyDelete
  14. nad.. thanks for sharing!
    update my post linking you..

    http://lurvyu.blogspot.com/2011/02/diy-doily-roses.html

    thanks! :)

    ReplyDelete
  15. nak jugak.. emm wane turquoise tu exactly macam dalam pic tu kan? boleh tolong belikan tak sis?

    ReplyDelete
  16. assalamualaikum nad.

    saya rasa saya familiar dengan tempat tu. sbb sebelum ni pernah sewa rumah di sek7.

    actually saya dapat link ni dari elya. saya sedang cari doily paper cause last minute mother bagi idea ni.

    anyway, thanks dear!

    ReplyDelete
  17. hi nad :)
    drop by selepas baca dr blog elmo. thanks for the info :)

    ReplyDelete
  18. hye nad..slm kenal...i nak link kamu ye...
    best info nie....hehe..t kalau i nak order..i isi form tu k...
    thanks naddddddd

    ReplyDelete
  19. yahoo..saya sudah dapat..sukaaaaaa :)

    ReplyDelete
  20. cantiknye~ rasa nk beli jugak tapi xtau nk buat ape~ huhuhu~~

    ReplyDelete
  21. nad....thanks for da info...i nak buat surprise utk wedding kakak..memg tercari2 selama ni...bole tlg beli? nanti i email k..thx!

    ReplyDelete
  22. hi nad...
    nice to meet u dear...
    nnt kite nak cari kedai tu la.. :)
    thanks 4 da info ya

    ReplyDelete
  23. Cool!!!!akhirnya ada juga org jumpa. Actually i nak guna doily for my weeding card. TQVM i like.... kita baru je jd blogger..bole share DIY nnti. Thanks for the info, weekend ni juga i g usha..hehe.

    ReplyDelete
  24. hi nad! saya dah isi form tuh. hopefully awak boleh tolong belikan ;)
    ada apa2 yg saya kena buat lagi? kena email awak jugak ke camana..

    ReplyDelete
  25. dear...i also need ur help...

    anything plz email me at hanna_pisces@yahoo.com okey

    ReplyDelete
  26. waaaa.nice infooo!
    thanks alot dear~
    i'll link you =)

    ReplyDelete
  27. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  28. nad..nk mintak tlg belikan doily paper jgk bley x? nk gune utk doorgift kawen nti. nad setelkn dlu la mjlis kawen tu. tau nad tgh bz sgt2 skrg..really interested with dis doily paper..huhu. ni email sy. farfiz_nur@yahoo.com. by da way,selamat pengntin baru ye.^_^

    ReplyDelete
  29. erm.. nak tanyela.. doily paper tu biasenye guna utk ape?

    ReplyDelete
  30. Assalam..tercari2 juga bnde ni..boleh ke kalo mintak tolong belikan?? mekasih sangat..huuu

    emel sini :: hanakimiey@gmail.com

    harap boleh tolong sebab saya orang juah..huu ^_^

    ReplyDelete
  31. nad belikan boleh??? tapi td sy g dia ckp xde..sedeyyy

    ReplyDelete
  32. Thanks bagi info. Nk buat craft dgn doily papers ni. :)

    ReplyDelete
  33. Nad..boleh tolong belikan tak??jauh la klang semata2 nak beli doily paper tu.

    shailifalina@yahoo.com

    ReplyDelete
  34. salam nad,
    boleh minta tolong belikan x? maaf menyusahkan

    odirocketman@yahoo.com

    ReplyDelete
  35. tlg belikan jugak bley?huhu...nakkkk!!!

    ReplyDelete
  36. Assalam..
    mmg tgh2 mencarik doily paper colour2..cantik sgt..

    ReplyDelete
  37. hai, i memang tngah cari coloured doily since yang ada kat pasaran, mostly plain white..since u dah offer, so i guess i nak minta pertolongan u untuk beli, if tak menganggu.. here's the emel

    azie_rainia@yahoo.com

    thanx ya dear :)

    ReplyDelete
  38. hi!! i tgh bloghopping n terjumpa pulak benda comel ni sbb i mmg NAK sgt2..kalau i nak mtk tlg u belikan boleh tak?

    please email me at lyanashamimi@gmail.com

    thanks..*pelokkuat2*

    ReplyDelete
  39. salam

    i nk mntk tlg u belikn jgk la..ade wrne ape lg ye?.

    please email to me nsyuhada88@ymail.com

    thank you.....

    ReplyDelete
  40. salam.. sy na minx tolong belikan bole?
    sy dok taiping jauh nak pergi sana n xtaw tempat tu kat mana..

    emel me eh :)
    fatinaris@gmail.com

    ReplyDelete
  41. cantiknya color doily paper camni.
    tapi susah nak jumpa.
    sekarang ada lagi ke kat 2ply tu?
    dgr cite, dah takde color doily paper kat situ.
    berkenan ngan kaler turquoise ngan pink tu. aduhh~

    http://ninimohd.blogspot.com

    ReplyDelete
  42. salam, nak mintak tolong belikan boleh x..plz2...
    ruhi_waniidayu@yahoo.com

    ReplyDelete
  43. salam..nak minta tolong belikan juga boleh? kalau boleh email saya ye..thanks
    gurlzone_only@yahoo.com

    ~sufy~

    ReplyDelete
  44. nak tlg belikan jugak bole? adlieza8384@gmail.com

    ReplyDelete
  45. nak mintak belikn boley tak ???

    pipie_azaty@ymail.com

    ReplyDelete
  46. cik nadirah masih boleh tolong membelikan doly2 paper nie lagi ker...

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
  47. ya la cik nad..me oso need that paper...kaler pink and white..kalau boleh,ni email sy leeyamorphosis@gmail.com.bole x?jauhla klang..

    ReplyDelete
  48. salan nadhira:)cnadhira still bleh tolong belikan doily paper ?

    ReplyDelete
  49. Salam Nad, masih boleh tolong belikan doily paper ni ker?

    ct.aniesa@gmail.com

    ReplyDelete
  50. dear,

    boleh tak nak kirim beli doily paper ni...i urgent nak pakai....:)

    pls email me back kalau boleh ye wawa_mk7@live.com

    ReplyDelete
  51. salam,nadira..kalau nak mintak awk tlg belikan doily papers ni blh x?

    ReplyDelete
  52. doily paper ni ada kaler itam n kunig tak?

    email sy ye --> nik.norfarizam@gmail.com

    ReplyDelete
  53. salam..nak tolong mnta belikan bole?email saya:by_just@yahoo.com
    tq

    ReplyDelete
  54. Salam nad. Msh leh tlg blikn doily paper x?
    Email : kkbariyah@gmail.com
    Tq

    ReplyDelete
  55. Hello!I want to buy this color doily! where i buy it? Please write me Ufaduhovka@yandex.ru

    ReplyDelete
  56. salam nad... nk tanya kt kedai tu ada juga white paper beg tak? ,tgk cr paper beg mcm tu yg berkaler... search2 jumpe kt luar negara je... ada tak kt malaysia ni paper beg mcm tu?

    ReplyDelete
  57. NADDDD NAK MINTA TOLONG BELIKAN BOLEH TAK

    ReplyDelete
  58. Hye dear... sdg berpikir a few design dr doily paper ni... ada mcm2 size kan?? bole tlg belikan x??

    ReplyDelete
  59. hye dear, sy hari lepas baru pergi, tak jumpa, rupanya 2ply sudah tak ada jual, nasid baik jumpa di wakimpack.blogspot.com

    ReplyDelete
  60. ASSALAMUALAIKUM...

    HOW TO MAKE ORDER FOR THE DOILY PAPER..?IM FROM SINGAPORE...
    PLEASE EMAIL ME

    SUZYCINTA@GMAIL.COM

    ReplyDelete
  61. yeahh!!! mmg tgh cari doily paper ni yunk..tq info!!

    meh singgah belog kite plak..hehe... feezaxis.blogspot.com

    ReplyDelete

 
Copyright © Nadira Ismail | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in